BEDRIJFSVIDEO

Digitale marketing is onmisbaar in onze huidige maatschappij, nu meer dan ooit. Exstatic zet ook in 2021 in op het maken van dynamische bedrijfvideo's van de hoogste kwaliteit. 

Onze bedrijfsvideo's zorgen ervoor dat ook u relevant blijft in het digitaal groeiende landschap: meer conversies, klanten en jobkandidaten. Ons jong en dynamisch team helpt u bij het realiseren van deze visuele aanpak.

Samen met u werken wij een concept uit waarin uw wensen en visie tot uiting komen in een krachtige bedrijfsvideo waar storytelling centraal staat.

Waarom een bedrijfsvideo?

Achter elk bedrijf schuilt er een filosofie bedacht door mensen. Het is niet eenvoudig om de identiteit van een bedrijf over te brengen op de klant. Video kan hierbij een grote rol spelen.
 

Wij slagen erin om het gevoel dat uw bedrijf uitstraalt over te brengen door middel van een karaktervolle bedrijfsvideo.

Bedrijfsvideo - Robovision

Robovision, een hoog technologisch bedrijf dat werkt rond 'Artificial Intelligence', stond voor de uitdaging om hun product en technologie te verduidelijken aan de buitenwereld. 

Om hun boodschap zo duidelijk mogelijk te maken creërden we deze video.

Stel ons al uw vragen

Wilt u een duidelijke bedrijfsfilm laten maken door Exstatic uit Gent? Bel ons dan op het telefoonnummer +32495783654 en stel ons al uw vragen. Wij beantwoorden deze graag en lichten op een duidelijke manier toe hoe wij te werk gaan tijdens de realisatie van uw bedrijfsvideo. Als productiehuis staan wij te allen tijde voor u klaar en bieden wij u uitstekende service als u ons inschakelt voor de productie van uw bedrijfsvideo. Tevens staan wij paraat voor communicatie- en reclamebureaus. U ziet: wij zijn zeer flexibel!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.